Mala kettingen by Yolanda

Lieve Jij,

Mediteren geeft ons rust, inzichten, ontspanning, kalmte en veel meer. Dit brengt je bij een gezonde basis vanuit we dagelijks ons leven kunnen leiden, een ieder op zijn eigen manier.
Tijdens mijn drukke levensbestaan, werk, opgroeiende tiener, huishouden, zijn yoga en mediteren op mijn pad gekomen. Een heerlijke verandering die mij rust geeft waardoor ik voel dat ik meer van het leven kan genieten.
Het maken van Mala kettingen brengt me in deze zelfde rust als mediteren, het geeft mij kalmte en ik geniet bij het maken van de Mala kettingen. Het zoeken van de 108 edelsteen kralen, Rudraksha, bijpassende zaden, kralen van been, het maken van de kwastjes, het knopen tussen elke edelsteen. Het hele proces komt vanuit mijn hart en daar wordt ik super blij van!
Ik draag ze, heb thuis een mooi altaartje, een prachtige gedroogde boom waar ze in hangen, ik voel ze, bekijk ze.
Wil jij ze ook dragen, voelen, mee mediteren? Ik verkoop ze, niet om er rijk van te worden, maar net voldoende om zelf weer op pad te gaan om mooie edelstenen uit te zoeken, Rudraksha, houten kralen en een nieuwe Mala vanuit het hart te maken, keer op keer.
Hieronder een paar van mijn zelfgemaakte mala kettingen. Heb je interesse? Je kunt me bereiken op 06-41001199 of info@mala-by-yolanda.nl.
Warme groet vanuit mijn

💖

Yolanda Lubbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close