Geleide Meditaties

Er zullen steeds meer meditaties op ons YouTube kanaal beschikbaar zijn.
Wil je op de hoogte blijven?

1. Log in op YouTube

2. Abonneer je op ons YouTube-kanaal

3. Klik op de bel: meldingen toestaan
Dan krijg je vanzelf een seintje!

Neem nu de gelegenheid een rustig moment voor jezelf te pakken. Hier staan verschillende meditaties klaar:

Algemene Geleide Meditatie 1: Deze video bevat een meditatie die geschikt is voor elk moment om in het nu te komen.

Bodyscan: Deze meditatie bevat een bodyscan. Een methode om met je aandacht in je lichaam en daarmee in het huidige moment te komen.

Geleide visualisatie: het Bos: Deze video bevat een geleide meditatie die je meeneemt naar het bos. Daar zul je ontspanning ervaren, maar ook eenheid met de natuur op een manier die onder andere door Eckhart Tolle beschreven wordt en belangrijk is voor het ontwakingsproces.

Geleide visualisatie: de Branding: Deze video bevat een meditatie in de vorm van een geleide visualisatie. De meditatie is gebaseerd op de leer van onder andere Eckhart Tolle en stimuleert los te laten.

Meditatie: Labelling: De techniek die in deze meditatie naar voren komt heet labelling en dient ertoe afstand van de stroom van gedachten te creëren.

Metta meditatie: Deze video bevat een metta meditatie van Ima Centrum. Deze meditatie is erop gericht om liefdevolle vriendelijkheid te verspreiden.

Vier Elementen Meditatie: Deze video bevat een vier elementen meditatie die je in staat stelt deze elementen in jezelf te herkennen en versterken voor de momenten waarin dit nodig is.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close