Eckhart Tolle bijeenkomsten

Eckhart Tolle is een van de meest bekende en succesvolle spiritueel leraren van dit moment. Zijn leer staat in het teken van het ‘nu‘ zoals beschreven in zijn boek: ‘De Kracht van het Nu’. Dit heeft er dan ook toe geleid te kiezen voor de naam Ima, Japans voor ‘nu‘.

ET

In feite vertelt Eckhart niets nieuws. Hij toont juist aan dat veel van de gevestigde religies altijd al spraken over de kracht van het Nu, de acceptatie van wat zich in dit moment aandient en de werking van het Ego. De duidelijke, prettige en humoristische manier waarop Eckhart dit beschrijft maakt het begrijpelijk en ook leuk om te volgen!

Bijeenkomsten Eckhart Tolle Local Group

Er is een uitgebreide community om Eckhart heen ontstaan. Op allerlei plekken ter wereld komen mensen samen in ‘local groups’. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er geluisterd naar en gemediteerd op een teaching.
In Nederland zijn er verschillende local groups (zie Partners). Bij Ima Centrum zijn er eens per maand afwisselend tussen de vrijdagavond en de zondagmiddag local group bijeenkomsten.

Foto: Phil Nijhuis
Lees het artikel in Trouw over onze Eckart Tolle bijeenkomst (Bas Roetman, maart 2020)! “Het gaat erom dat het vanbinnen stil wordt.”

Bij elke bijeenkomst komt aan bod:

Moment van stilte

Practising presence

Thema bespreking/verdieping

Meditatie

  • Kijk voor de datum van de eerstvolgende bijeenkomst in onze Agenda!
  • Bijwonen: gratis! Net als thee, koffie en een koekje daarbij (bijdrage welkom).
  • Meld je aan door ons een mailtje te sturen info@imacentrum.nl!
  • Locatie: Europaweg 151 te Zoetermeer. 
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close