21 weken liefde verspreiden Challenge!

💞

Welkom bij de Challenge van ’21 weken Liefde verspreiden!’

In deze donkere, en voor veel mensen eenzame, tijd kunnen heel wat mensen extra liefde goed gebruiken!

Door kleine aardige gebaren te maken, kun je veel moois brengen voor jouw medemens. Doe mee aan de Challenge en breng samen met andere deelnemers meer liefde in de wereld om ons heen Laten we met elkaar liefde, als een rimpeling in het water, laten groeien. Wij mensen kunnen dit!

Wat ga je doen?
Vanaf 21 december plan de 21 weken lang 1 ding in de week om een ander blij mee te maken. Het kunnen kleine of grotere gebaren zijn, dat is natuurlijk aan jou. Leuke ideeën zullen op deze pagina gezet worden waar andere mensen blij van worden als jij een leuk idee hebt, plaats het dan graag! Je kunt aan de Challenge in je eentje meedoen of ook met meerdere mensen, zoals met jouw gezin, familie, buren, vrienden/vriendinnen of collega’s. Hoe meer mensen meedoen, des te groter is het effect! Onderschat niet wat jij teweeg brengt met jouw liefdevolle daden, een aardig gebaar brengt bij de ander en gevoel van liefde teweeg, het creëert bij diegene positieve gedachten en mensen kunnen zich zelfs fysiek gezonder gaan voelen door de positieve impuls die ze krijgen. En dat breng jij allemaal door simpelweg een praatje met iemand te maken of iets anders aardigs voor iemand te doen. Het mooiste van alles is dat als jij liefde verspreid, dat de ontvanger op zijn/haar beurt ook weer liefde zal verspreiden. Liefde werkt aanstekelijk en versterkend. Als wij met elkaar liefde in beweging brengen, dan doet de liefde haar werk verder vanzelf

Deel graag zoveel als mogelijk dit initiatief, als mogelijk op meerdere social media kanalen. Je kunt mensen voor deze pagina uitnodigen, hierdoor creëren we met elkaar een groot bereik!

Praktisch:
Plan voor de week van 21 december alvast in jouw agenda wat je wilt gaan doen, voor wie en wanneer en bekijk wat je daarvoor nodig hebt.

Aftrap!
Op 21 december starten we de 21- weken Challenge om meer liefde te verspreiden in 2021! Liefde geven kun je op veel verschillende manieren doen. De Challenge wordt afgetrapt met een mooie online Lichtmeditatie die op deze avond gegeven zal worden door meditatieleraar Jeroen van Es van het Imacentrum. Hij doet dit graag geheel gratis voor deze Challenge! Meld je aan door te mailen naar info@imacentrum.nl als je mee wilt doen. Natuurlijk kun je ook starten met de Challenge zonder mee te doen aan de meditatie en beginnen met jouw eigen ideeën!

Alvast een 1e idee om te doen voor een ander: verstuur een kaartje voor kerst met liefdevolle wensen voor 2021(zie hieronder)!
Ontwerpster Cindy Phillipo heeft een gratis kaartje ontworpen speciaal voor deze Challenge die je digitaal kunt versturen (via social media of downloaden om te mailen). Ook kun je tegen een klein bedrag dit kaartje per setje bestellen om met de post te versturen aan de mensen om jou heen! Zie facebook van Ima Centrum met meer info hierover. Of stuur een mailtje naar info@imacentrum.nl.

21 december start de Challenge: 21 weken liefde verspreiden! Let’s spread love together

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close